Despre noi

Reducere 25% la pachetul "Un cadou perfect pentru ea" - Oferta valabila doar la targul GAUDEAMUS 2016


Mara Books iti propune cutia "Un cadou perfect pentru ea" pentru a o oferi persoanelor speciale din viata ta. Pachetul contine cartile noastre din colectia BIO: "Să ne hrănim sănătos" si "Cosmetice preparate acasă".
Te asteptam la standul 229, nivel 2 din Pavilionul Central Romexpo (16 - 20 noiembrie, interval orar 10:00 - 20:00) pentru a beneficia de reducerea de 25%.

Iata si cateva date despre cele doua carti din pachet:
• Cartea "Să ne hrănim sănătos" de Anne-Laure Jaffrelo te va indruma in privinta folosirii produselor bio, îți va oferi multe informații despre influența benefică a acestora asupra organismului și te va învăța să îți prepari meniuri sănătoase și delicioase care constituie o sursă valoroasă de energie și de aporturi nutritive extrem de importante.
• "Cosmetice preparate acasă" te invata cum sa iti prepari, la costuri mici și în condiții de siguranță, o gama larga de produse de îngrijire a pielii, igienă si frumusețe necesare intregii familii.
Departe de a fi o carte cu „rețetele bunicii“, această lucrare reunește rețete moderne și ușor de realizat, păstrând originalitatea ingredientelor pe care natura ni le pune la dispoziție din cele mai vechi timpuri.