Despre noi

Pentru toti fanii Nexo Knights, iepurasul LEGO® a sosit incarcat de cadouri! Printre ele, gasesti si Cartea lui Monstrox!


Monstrox s-a intors in regatul Knighton si de aceasta data a venit sub forma unui nor malefic. Noua sa forma il va ajuta sa loveasca cu fulgerul si sa aduca pietrele la viata, realizand astfel monstri de piatra. El urmareste distrugerea regatul iar pentru asta trebuie sa gaseasca Puterile Interzise. Monstrox isi va folosi fortele magice ca sa isi construiasca o armata de monstri de piatra dar si ca sa il folosesaca din nou pe Jestro pentru indeplinirea planurilor sale malefice.

Vrei sa stii care este planul lui Monstrox? Esti curios sa afli de cate feluri sunt Monstrii de Piatra si cum se construiesc? Vrei sa vezi cum arata cartierul general al lui Jestro? Raspunsul la aceste intrebari si la multe altele le gasesti in Cartea lui Monstrox!

Cartea poate fi cumparata din magazinele Inmedio, Diverta, Carturesti, Avec MM (magazinele din Otopeni), Librarium, Kiddo Play Academy, benzinariile OMV, Octagon, emag.rolibrarie.netelefant.rodol.ro