Despre noi

Iti place NEXO KNIGHTS? Joaca Merlock 2.0!


Puterile NEXO sunt peste tot in jurul tau. Descopera-le ca sa devii cel mai bun cavaler!
Este o aplicatie LEGO gratuita care imbina aventurile palpitante cu tehnologia moderna, oferindu-le celor mici posibilitatea de a-si folosi imaginatia intr-un spatiu LEGO virtual extrem de atractiv.
https://play.google.com/store/apps/details…
Intamplarile din joc au loc in linistitul regat Knighton care are parte si de o tehnologie foarte avansata. Regatul s-a bucurat de pace timp de 100 de ani, dar acum este amenintat de monstrii de lava carora nu le pot face fata decat cei 5 luptatori curajosi de la Academia de Cavaleri. Acestia se folosesc de vrajitorul digital Merlock 2.0 care controleaza extraordinarele puteri NEXO, oferindu-le cavalerilor upgrade-uri rapide in timpul bataliilor. Ei doar isi ridica scuturile spre cer si pot descarca in acest fel puteri si capabilitati noi necesare pentru a invinge in lupta.
Esti introdus in joc ca fiind unul dintre eroii NEXO KNIGHTS si trebuie sa ii invingi pe monstrii folosind upgrade-uri Merlock in timpul bataliilor. Aceste puteri NEXO pot fi obtinute prin scanare, atat din realitatea fizica, cat si din cea digitala. Puterile speciale pot fi descarcate din episoade web, minifilme, magazine LEGO, revista LEGO Club, produse LEGO NEXO KNIGHTS precum si din multe alte locuri de peLEGO.com/NEXOKNIGHTS. De asemenea, fiecare nou episod din serialul TV LEGO NEXO KNIGHTS contine cate un upgrade.
Upgrade-urile au forma de scut, fiecare cu un icon diferit. De cate ori gasesti cate unul, scaneaza-l cu ajutorul aplicatiei Merlock 2.0 si colectia ta de puteri va deveni incredibila!