Ultimele aparitii

Am lansat un nou set exceptional de carti pentru copii intitulat "Indoaie, taie, lipeste" care le va da din plin ocazia celor mici sa isi exprime creativitatea!

Colectia le propune sa decupeze diverse forme si sa creeze tridimensional animale, vehicule, personaje din povesti celebre sau obiecte necesare pentru a deveni un pirat adevarat!


• "Micul teatru" ii invita pe copiii in lumea teatrului si le propune sa treaca prin toate etapele realizarii unui spectacol
• "Construieste animale" - le ofera un joc amuzant in care pot construi 3D numeroase animale. Deasemenea, pot intra si in padure unde au de rezolvat cateva ghicitori foarte amuzante!
• "Pirati" le da ocazia sa porneasca in cautarea comorilor si le pune la dispozitie toate obiectele necasare pentru aceasta aventura
• "Masini in miscare" le propune sa construiasca 3D diverse tipuri de vehicule

_______________________________________________

Aventura LEGO® Ninjago continua, iar noi ti-am pregatit urmatoarele doua carti din colectie:

LEGO Ninjago - Ora fantomelor: Fantomele Razboinice conduse de Morro au invadat Ninjago! Echipa ninja este pregătită să facă față vizitatorilor întunecați, dar cum se pot lupta cu fantomele – mai ales când un ninja este Posedat? 

LEGO Ninjago - Piratii cerului: Clouse l-a eliberat din ceainic pe Djinn Nadakhan, iar acesta si-a strans echipajul de pirati pentru a ataca Ninjago. Curajosii razboinici spinjitzu sunt din nou la datorie si se pregatesc sa ii infrunte.

Traieste si tu aventurile din lumea Ninjago rezolvand jocurile de atentie pe care ti le-am pregatit. Impreuna cu cartea iti oferim si cate o minifigurina LEGO pe care sa o asamblezi (Kai pentru "Ora fantomelor" si Jay pentru "Piratii cerului").